Iepurașul a venit și pentru copiii din Roșiorii de Vede

Copiii de la Roșiori au venit la București, pentru surprizele Iepurașului. Marți, 4 aprilie, ziua a început la Restaurantul Trickshot din Mega Mall, unde copiii s-au bucurat de bucatele deosebit de gustoase, dar și de câteva partide de biliard și bowling. Este de la sine înțeles că distracția a fost maximă, mai ales că mulți dintre ei au jucat prima dată astfel de jocuri.
Flimul vizionat, Black Panther, nu a mai fost unul de desene animate și acest lucru a fost apreciat de cei mai mulți dintre copii. Abia acum am realizat cât de mult au crescut și că necesitățile lor încep să se schimbe.
Am avut și trei voluntare, care ne-au dat o mână de ajutor la buna organizare a evenimentului.
După prima jumătate de zi petrecută în mall, ne-am deplasat la Salon 55, locul unde erau programate să se întâmple o mulțime de lucruri frumoase. Însă realitatea ne-a depășit cu mult așteptările. Parteneri ai evenimentului sunt Corina și Andrei Anita, antreprenori și proprietari ai mai multor saloane de coafură și cosmetică. După prima vizită a copiilor, din decembrie 2017, ei au făcut un pas mai departe: au închiriat o sală de conferințe la Hotelul Double Tree by Hilton, din apropierea salonului, unde au invitat o mulțime de speakeri care le-au vorbit copiilor despre modul în care poți reuși în viață. Printre aceștia s-a aflat și Ciprian Ungureanu, campion național de hair styling. Pentru cine nu știe, există campionat național și campionat mondial de hair styling. A fost prezent și Laurent Tourette, campion mondial pe acest segment, precum și Mirela Vescan (make-up), Nicoleta Munteanu (Vicepreședinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor), Cristiana Chiriac (membru în BOD la Asociația Națională a Antreprenorilor) și Tiberiu Stanciu (antreprenor).
Fiecare dintre cei prezenți a vorbit copiilor despre succesul în viață și modalitatea în care te poți dezvolta. Au fost și câteva momente în care cei mici au fost protagoniști și au arătat că au o oarecare idee despre ceea ce urmează în viața lor. De exemplu Cezarina, elevă în clasa a XII-a, dorește să devină biolog marin și să emigreze. A obținut o bursă de 300 euro net de la Tiberiu Stanciu, bursă care va fi plătită după ce va promova examenul de bacalaureat. De asemenea, cei prezenți au prezentat un program prin care copiii mai mari, care doresc să profeseze în această meserie, vor fi ajutați. Avem deja un băiat care și-a făcut cunoscută intenția de a începe lucrul în Salonul 55 în vacanța de vară.
Toți copiii au beneficiat de tunsori și coafuri care mai de care mai extravagante. La final toți cei 42 de copii care au venit la București au primit cadouri de la „iepurașii” Rotary București Triumph. Mulțumim sponsorilor COTY și Editura Litera. Partener media al evenimentului a fost cotidianul Libertatea.

Comments are closed.
Back To Top