Predare colan 2013-2014

Pe data de 10 Iunie 2013 a avut loc un triplu eveniment: ceremoniile de predare de colan, intr-o mare si frumoasa familie – Rotary Triumph, Rotaract Triumph si Interact Triumph. Alina Teodorovici – Past President RC Triumph 2012-2013, dupa un emotionant cuvant de deschidere si o prezentare a realizarilor din mandatul sau, a oficiat predarea colanului Sandrei Banica – President 2013-2014.

Membru fondator, Sandra Banica a activat ca trezorier inca de la infiintara clubului, functie pe care o detine si-n prezent. In cadrul mandatului sau de presedinte isi propune continuarea proiectelor existente, dar mai ales dezvoltarea altora noi, cu implicari la nivel de District.

In cadrul serii, a fost oficiata si primirea a doi noi colegi rotarieni, Mariana Babagianu si Andrei Botez, carora le uram bun venit, si la cat mai multe proiecte realizate!

Si cum la evenimentele importante din viata noastra de rotarieni ne-am mandrit cu prezenta multor oameni deosebiti, multumim cu aceasta ocazie D.G. dl.Radu Popescu, impreuna cu Directorul Rotary International, dl.John Best si a sotiei acestuia, care au fost alaturi de noi.

Pozele vorbesc de la sine, atmosfera rafinata si relaxata a fost prezenta si-n aceasta minunata seara a PRIETENIEI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
*


− 1 = two

Back To Top