Tabara de vara “Tennis and Nature”

O zi frumoasa de vara si o trupa de copii veseli au fost ingredientele principale pentru ca ultima zi de tabara in Romania sa fie una pe deplin reusita. Ca parte a proiectului initiat de Rotary Club Rm.Valcea “Cozia” – tabara de vara “Tennis and Nature”, desfasurata in perioada 07-20 iulie.2013, in parteneriat si Rotary Club Tg. Jiu – Rotary Club Bucuresti Triumph a facut posibila realizarea uneia dintre cele mai intense si interesante zile.

Cei zece tineri veniti din Italia, Germania, Anglia, Franta, Spania Portugalia, Elvetia si Belgia, au descoperit si apreciat in egala masura istoria si frumusetile Bucurestiului, oamenii ospitalieri, mancarurile alese si buna dispozitie. Cu siguranta amintirile din Romania le vor fi pentru mult timp vii in memorie. Iar promisiunea ca multi dintre ei vor reveni, nu fac decat sa sustina faptul ca experienta acestei tabere a insemnat foarte mult.

Alaturi de Sandra Banica si Monica Scarlat, care au fost gazde in Capitala si au facut ca programul sa fie variat si sa se desfasoare in cele mai bune conditii, le multumim si colegilor nostri de club – Alina Teodorovici, care a organizat vizita la Palatul Parlamentului, precum si lui Dan Gheorghe, fara de care cina la “inaltime” nu ar fi avut aceeasi savoare.

Mai tinerii nostri colegi de la Rotaract Triumph, prin Adriana Gheara si George Carpusor au adus reale beneficii grupului, dar laudele pe care le merita cu prisosinta sunt pentru Iulia Diaconu si George Dascalu, doi copii cu totul speciali si inimosi, membri ai Interact Rm.Valcea! Multumim si lui George Floroiu – presedintele R.C. Rm.Valcea “Cozia” care a fost sfatuitorul si colaboratorul nostru direct implicat pentru ultimele ore petrecute de copii in Romania.

A fost o experienta absolut minunata, care s-a prelungit pentru inca doua zile pentru tanarul francez Elliot, care din motive obiective a fost nevoit sa mai ramana in Romania.
Vizita la mare si la Vulcanii noroiosi nu au facut decat sa-i reconfirme ce tara frumoasa avem si cat de norocos a fost s-o descopere alaturi de Sandra si de familia ei.

Multumim tuturor celor implicati si …LA REVEDERE TABARA DRAGA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
*


7 + six =

Back To Top